TREE OF LIFE HOUSE

LEFKAS GRIEKENLAND

Tree of Life House staat op het eiland Lefkas in Griekenland en ontleent haar naam aan de meer dan 250 jaar oude olijfboom in het hart van het huis. Het huis is zorgvuldig om de boom heen gebouwd en dit geeft het huis een bijzondere natuurlijke sfeer.

Tree of Life House is een luxe 5-sterren huis met volledige geborgenheid en privacy. Het ligt in één van de mooiste gebieden in het Zuid-Westen van Lefkas. Met een panoramisch uitzicht over de baai en de Ionische zee met haar eilanden, is dit een ware droomplek voor iedereen. Op loopafstand zit je op het strand of in het dorp met vele terrassen en restaurants. Het huis heeft een zwembad, zonneterrassen, ligbedden, een jacuzzi en airconditioning in alle kamers. Op het hoogst gelegen punt van het terrein is een yoga platform gerealiseerd met een fenomenaal uitzicht over de zee.

Founder van Tree of Life House is Angelique. Al sinds 1995 gaan Angelique en haar geliefde graag naar Griekenland. Ze houden van de hartverwarmende Grieken, de betoverende zee en de gevarieerde natuur. Al zeilend langs de vele Griekse eilanden van de Ionische Zee ontdekten zij het groene eiland Lefkas. Het was liefde op het eerste gezicht!
Zo’n 12 jaar geleden heeft Angelique dit prachtige familiehuis gebouwd. Ze heeft er met familie en vrienden vele mooie avonturen beleefd en dierbare herinneringen aan overgehouden. Met het openstellen van deze waanzinnige plek voor retreats, lijkt alles samen te komen. Angelique's verlangen om te delen, haar achtergrond als interieur styliste, haar passie voor koken, persoonlijke ontwikkeling en haar gastvrije gulle natuur. Angelique heet je van harte welkom in haar Tree of Life House.

Tree of Life House ademt ruimte, zowel van binnen als buiten. Het is een magische plek voor bezinning, om je terug te trekken, tot rust te komen, inspiratie op te doen, gelijkgestemden te ontmoeten, de diepte in te duiken en te her-ijken. We nodigen je uit de schoonheid en rust van deze prachtige plek zelf te ervaren tijdens één van de retreats die er gehouden worden.