HET TEAM

Women's Wisdom Retreat
Women's Wisdom Retreat
Women's Wisdom Retreat
Women's Wisdom Retreat

Christel van der Meer

Christel van der Meer is wat je noemt een moderne  'medicijnvrouw'. Ze houdt zich bezig met 'heling en ordening' en maakt hierbij gebruik van o.a. haar helder weten en voelen.  Sinds haar 18e levensjaar houdt zij zich intensief bezig met persoonlijke- en (spiritueel) bewustzijnsontwikkeling. Zij werd begeleid door  o.a.Hans van den Muijzenberg, Miranda Macpherson, Joyce Vlaarkamp, Reinoud Eleveld, Sifra Nooter en Kim Robinson. Haar vermogens gaan over bekrachtiging en embodiment; hoe maak je de tocht van hemel naar aarde en hoe leer je omgaan met levensbang? Hoe kom je tevoorschijn op aarde?

 

Kernwoorden : Aards, vrolijk, welkom, veilig, helder, helend en inspirerend.

Karen Bennett

Yoga Teacher & Massage Therapeut

Karen Bennett is engels en woont op Lefkas. Ze heeft meer dan 25 jaar persoonlijke yoga-ervaring en is een gekwalificeerde ervaren Yoga Alliance-docent die in 2004 bij The Life Centre in Londen heeft gestudeerd. Ze geeft Hatha-, Flow-, Restorative-, Yin- en Yoga Nidra-lessen die toegankelijk zijn voor alle niveaus van beoefenaar. Karen is ook een ervaren masseur met meer dan 15 jaar ervaring in holistische weefsel- en sportmassagetherapie. Zij wordt geleid door haar helder voelen en contact met bron. 

Kernwoorden: zorgzaam, toegankelijk, warm, helend, oprecht en toegewijd.

Angelique Laros

Founder, Host & Cook 

Angelique is gastvrouw en founder van Tree of Life House.  Zij zorgt op liefdevolle gulle manier voor al haar gasten. Ze heeft een fijnzinnige smaak die terug te zien is in de prachtige inrichting van Tree of Life House. En uiteraard in het heerlijke menu wat zij samenstelt met Audrey.

Kernwoorden:  Fijnzinnig, smaakvol, aards en warm welkom.

Audrey Kramer

Host & Cook 

Audrey is gastvrouw in hart en nieren en voelt zich zeer verbonden met het Tree of Life House. Zij zorgt samen met Angelique elke dag voor een verrassend gezond en inspirerende maaltijd boordevol vitale ingrediënten.

 

Kernwoorden:  Open armen, aards, warm en verzorgend.